Навчально-методичний центр ПТО
у Полтавській області
Навчально-методичний центр ПТО
у Полтавській області
Анонс
ГОЛОВНА СТОРІНКА
Кадровий склад
Плани роботи
Освітній простір
ЗП(ПТ)О області
Контакти
Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість



Меню сайту


Категорії новин
Різне [141]
Різні новини (привітання, побажання, цікавинки та інше...)

Організаційно-методичні заходи [326]
Новини про семінари, конкурси, творчі групи та інші заходи організаційно-методичного напрямку

Публіцистика [3]
Новини про друковані видання(методичні листи, посібники, підручники, рекомендації...)

Нормативні документи [6]
Дана категорія містить різні нормативні документи:накази, положення та ін...

Новини ЗП(ПТ)О [89]
Новини ЗП(ПТ)О Полтавської області

Головна » 2018 » Листопад » 23 » Молекулярна кухня: майже алхімія, тільки смачна
15:55
Молекулярна кухня: майже алхімія, тільки смачна

   Дивовижний старт. Так можна охарактеризувати перший із серії професійних майстер-класів запланованих навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Полтавській області в рамках реалізації обласного проекту «Професійна компетентність і сучасні виробничі технології».

   Метою  проекту є розвиток і вдосконалення фахових компетентностей та активізація механізмів саморозвитку особистості педагогічних працівників, оволодіння ними сучасними виробничими технологіями, підвищення рівня готовності педагогічних працівників до активної творчої професійної діяльності.

   22 листопада 2018 року на базі ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги» відбувся інноваційний майстер-клас «Молекулярна кухня: майже алхімія, тільки смачна», в якому взяли участь майстри виробничого навчання та викладачі спеціальних дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти Полтавської області.

   З привітальним словом до присутніх звернулися директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області Чайка О.А. та заступник директора з навчальної частини ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги» Копелець С.О.

   З основними елементами, обладнанням та методами молекулярної кухні учасників майстер-класу познайомила методист НМЦ ПТО у Полтавській області Дмитренко Т.В.

   Родзинкою заходу стало практичне оволодіння азами молекулярної кухні з якими знайомила доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат технічних наук Горобець О.М.

   Спагеті з руколи, чорна ікра, оселедець під шубою з молекулярною піною  та курячий паштет у глазурі – таке диво на тарілці отримали учасники по завершенню майстер-класу. Щирі почуття вдячності за наданий досвід, неперевершені емоції від оволодіння надсучасними техніками та почуття гордості від власних можливостей переповнювали їх по завершенню заходу.

   Фінальним акордом стало вручення сертифікатів всім учасникам.

Категорія: Організаційно-методичні заходи | Переглядів: 53 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Корисні посилання



Сучасні заклади освіти  Сучасні заклади освіти

Інноватика в сучасній освіті  Інноватика в сучасній освіті

Законодавство України  Законодавство України

Комітет з питань науки і освіти Комітет з питань науки і освіти

Міністерство освіти і науки України Міністерство освіти і науки України

Інститут модернізації змісту освіти Інститут модернізації змісту освіти

Освітній портал Педагогічна преса Освітній портал Педагогічна преса

Український центр оцінювання якості освіти Український центр оцінювання якості освіти

Університет менеджменту освіти Університет менеджменту освіти

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти

Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації

Стейкхолдери Стейкхолдери
Щоб додати необхідна авторизація